Privacy verklaring

Privacybeleid
Dit privacybeleid legt in algemene termen uit hoe we de privacy van uw persoonlijke gegevens beschermen. Het zal van toepassing zijn op alle persoonlijke gegevens die u aan ons verstrekt bij het registreren bij ons.
  Welke informatie verzamelen we?
De soorten persoonsgegevens die wij van u verzamelen, zullen afhangen van de omstandigheden van de verzameling en op het soort dienst dat u van ons aanvraagt. Bijvoorbeeld, als u een product wilt kopen van deze website, kunnen we gegevens verzamelen zoals uw naam, e-mailadres, verzendadres, factuuradres en andere informatie die relevant is voor uw aankoop.
  Aangezien wij wettelijk verplicht zijn om uw toestemming te verkrijgen voor de collectie van "gevoelige informatie", gaan wij ervan uit dat u toestemming heeft gegeven voor het verzamelen van alle informatie die u ons heeft verstrekt voor gebruik in overeenstemming met dit beleid, tenzij u ons verteld anders.
  Hoe verzamelen we informatie
Wij verzamelen mogelijk persoonlijke gegevens over u wanneer u onze website bezoekt, wanneer u met ons op onze website gaat, of wanneer u persoonlijk contact met ons heeft. Wij verzamelen geen persoonlijke gegevens zonder uw toestemming. Wij overwegen dat uw toestemming wordt verleend wanneer u de velden invult die nodig zijn om een ​​transactie via deze website te vergemakkelijken.
  Hoe wij uw persoonlijke informatie gebruiken We verzamelen over het algemeen uw persoonlijke gegevens voor de volgende doeleinden:
1. Om uw toegang tot onze website, producten en diensten te vergemakkelijken
2. Om producten te leveren die u van ons heeft besteld
3. Om u te voorzien van informatie over onze producten en diensten
4. Om uw mening over onze producten, diensten, marketing en website te zoeken.
  Sommige van de persoonlijke gegevens die we verzamelen, zijn essentieel voor ons om nauwkeurig te kunnen identificeren wie de dienst gebruikt. Andere soorten persoonlijke informatie die we verzamelen, helpen ons bij het ontwikkelen van een profiel van wie onze service gebruikt en wat hun belangen zijn. Dit helpt ons bij het aanbieden van producten die passen bij de behoeften van de gebruikers van deze website.
  Openbaarmaking van persoonlijke informatie aan derden
Wij mogen uw persoonsgegevens aan derden bekendmaken voor het doel waarvoor de informatie is verzameld of voor gerelateerde doeleinden, bijvoorbeeld om namens u een transactie af te ronden of u een product te leveren dat u heeft gekocht. Wij betrekken contractanten van derden om diensten te verrichten voor ons, waarbij de aannemer de persoonlijke gegevens die wij hebben, behandelen. Bijvoorbeeld, wij betrekken momenteel contractanten van derden aan:
  1. Lever producten die zijn gekocht vanaf deze website
2. Zorg voor elektronische overboekingsdiensten, verwerking van creditcardrekening en aanverwante diensten
  Beveiliging van uw persoonlijke gegevens
Wij houden uw persoonlijke gegevens veilig en we zullen het niet verhandelen, verhuren of verkopen. Wij nemen alle redelijke stappen om alle informatie die wij over u houden vast te houden. Persoonlijke informatie kan zowel elektronisch op ons computersysteem worden opgeslagen. Firewalls, wachtwoorden, anti-virus software en email filters acto om al onze elektronische informatie te beschermen.
  Wijzigingen in deze Privacyverklaring
Wij kunnen dit Privacybeleid wijzigen als onze zakelijke vereisten of de wet verandert. Eventuele wijzigingen in dit privacybeleid worden bijgewerkt op onze site, dus bezoek deze pagina regelmatig om ervoor te zorgen dat u ons meest actuele privacybeleid heeft.
  Uw bezorgdheid oplossen
Als u vragen heeft over hoe uw persoonlijke gegevens worden verzameld of gebruikt, kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. We zullen zo spoedig mogelijk op uw vraag of klacht reageren.
Terug